Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Novena la Sf. Francisc Xaveriu

Novena la Sf. Francisc Xaveriu

Novena la Sf. Francisc Xaveriu

Se spune rugaciunea de mai jos (rugaciunea la Sf. Francisc Xaveriu)  timp de noua zile consecutiv. 

Preabunule si iubitorule Sfinte Francisc Xaveriu, in comuniune cu tine venerez Maiestatea Divina. Amintirea harurilor cu care Domnul te-a binecuvantat in timpul vietii si a slavei tale de dupa moarte ma umple de bucurie. Te implor sa dobandesti pentru mine, prin puternica ta mijlocire, nepretuita binecuvantare de a trai si de a muri in stare de har sfintitor. Te rog de asemenea sa dobandesti pentru mine harul deosebit pe care il cer in aceasta novena (se spune intentia...)

Dar daca lucrul pe care il cer nu este spre slava lui Dumnezeu si spre binele sufletului meu, ma rog si imi doresc sa obtin de la Domnul ceea ce este mai bun pentru sufletul meu. Amin.

Roaga-te pentru noi, Sfinte Francisc Xaveriu.

Ca sa ne facem vrednici de fagaduintele lui Hristos.

Sa Ne Rugam

O, Doamne, Tu care Te-ai indurat,  prin predica si miracolele Sfantului Francisc Xaveriu, sa aduci in Biserica Ta natiunile Indiilor, Te imploram sa ne faci si pe noi cei ce–l invocam ca mijlocitor sa-i putem urma exemplul, prin Isus Cristos Domnul Nostru. Amin.

Spuneti Tatal Nostru si Bucura-te, Marie, de trei ori, in memoria devotiunii Sfantului Francisc Xaveriu fata de Preasfanta Treime, si Slava Tatalui de zece ori ca multumire pentru harurile primite de el in cei zece ani de apostolat.

 

Traducere si adptare facute de www.novena.ro