Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune pentru un bolnav

Rugaciune pentru un bolnav

Rugaciune pentru un bolnav prin mijlocirea Sf. Anton de Padova
 
Slavite sfinte Antoane, fiind aprins de dragoste dumnezeiasca, tu ai ajutat intotdeauna pe aproapele tau si toata lumea te numeste Sfantul minunilor; te rugam, deci, arata-ti iubirea cea parinteasca fata de acest sarman bolnav (N.), care si-a pus in tine toata increderea.
O, slavite sfinte Antoane, Dumnezeu ti-a dat puterea de a face minuni spre folosul nostru; vino din cer, inger de mangaiere, la patul acestui bolnav, alina-i durerea si intristarea; da-i sanatatea deplina si fa, daca aceasta suferinta este spre mantuirea sufletului sau, ca increderea lui in tine sa nu ramana zadarnica...
Iar daca vointa cea nepatrunsa a lui Dumnezeu a hotarat ca el sa paraseasca aceasta vale de lacrimi, atunci, o, sfinte Antoane, fii de fata in cel din urma moment al vietii sale. Trezeste in inima lui o adevarata cainta de pacate si dobandeste-i harul sa primeasca moartea cu smerenie si cu supunere la vointa lui Dumnezeu, pentru ca sa treaca la viata cea fericita, spre a lauda in veci milostivirea lui si bunatatea ta. Amin.
Tatal Nostru... Bucura-te Maria,... Slava Tatalui...
Sfinte Antoane de Padova , roaga-te pentru noi!