Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune pentru indreptarea unei persoane

Rugaciune pentru indreptarea unei persoane

Rugaciune pentru indreptarea unei persoane  prin mijlocirea Sf. Anton de Padova

Sfinte Antoane, tu, care esti plin de dragoste sfanta fata de cei pacatosi si n-ai crutat nicio truda, rugaciune si fapte aspre de pocainta pentru a-i readuce la Dumnezeu, vino in ajutorul meu, ca sa indrept o persoana scumpa inimii mele, dar care este departe de iubirea lui Dumnezeu din cauza vietii ei dezordonate.
Tu stii ca aceasta persoana nu este cu totul rea. Are o inima buna. isi iubeste familia si-i vrea tot binele. Dar, din nefericire, se uita pe sine si nu vede propria-i mizerie sufleteasca in care se afla. Este ca un sarman orb, iubite sfinte Antoane, si depinde de tine sa-i dobandesti lumina de la Dumnezeu. Adu-o inapoi in Casa Tatalui ceresc, dar curand, caci altfel este in primejdie sa cada prada diavolului.
Sfinte Antoane, daca aceasta persoana nefericita si-ar cunoaste starea de plans si daca s-ar gandi la primejdia caderii in orice clipa prada osandei vesnice la care se expune atat de usor, atunci, desigur, s-ar indrepta.
Binevoieste, deci, a-i deschide ochii. Fa-o sa inteleaga mizeria sufleteasca in care se afla. Ridic-o din noroiul pacatelor in care s-a inglodat asa de adanc. Sfinte Antoane, nu te cuprinde mila cand privesti acest suflet? Fa ca acest fiu ratacit sa inteleaga intreaga decadere la care a ajuns. intoarce-1 la casa Tatalui ceresc. Ia-1 sub protectia ta si mijloceste pentru el, ca Domnul sa-si deschida bratele milei sale nesfarsite, sa-i dea sarutul de pace si de impacare, reasezandu-1 in drepturile pierdute.
Sfinte Antoane, mare facator de minuni, te rog indeplineste-mi cererea. Amin.
Tatal Nostru... Bucura-te Maria,... Slava Tatalui...
Sfinte Antoane de Padova , roaga-te pentru noi!