Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune la mare stramtorare

Rugaciune la mare stramtorare

Rugaciune la mare stramtorare  prin mijlocirea Sf. Anton de Padova

Adu-ti aminte, sfinte Antoane, cum te-a cinstit Dumnezeu pana acum, ajutand atatea mii de oameni, care au cerut mijlocirea ta alergand la tine.
Adu-ti aminte cati rataciti s-au intors primind indemnuri si sfaturi bune, cati au fost vindecati de lepra si de alte boli, cati naufragiati au ajuns cu bine la tarm, cati inchisi pe nedrept au fost eliberati, cati ologi au recapatat puterea, cati pagubiti prin furt au descoperit pe talhari si au regasit lucrurile lor: cu alte cuvinte cati au gasit si gasesc necontenit prin tine ajutor in nevoile lor.
De aceea alerg si eu la tine in nevoia in care ma aflu.... Sunt sigur ca voi primi usurare de la Dumnezeu prin mijlocirea ta. Fie-ti mila de mine caci mana Domnului apasa greu asupra mea, trimitandu-mi aceasta suferinta fie pentru pacatele mele, fie ca sa ma incerce. Priveste la starea mea atat de nenorocita. Ma vei putea oare privi suferind fara sa-ti fie mila de mine?Stiu ca sunt nevrednic de ajutorul tau, dar adu-ti aminte de marea dragoste cu care ai ajutat pe atatia pacatosi cat timp traiai inca pe pamant. Cu atat mai mult vei mijloci pentru un sarman pacatos, acum cand te bucuri de fericirea cereasca. Asculta strigatul meu si arata-ti bunatatea inimii. Sufletul meu intristat asteapta prin tine mangaiere si supunere fata de vointa lui Dumnezeu, pentru ca sa nu pierd prin nerabdare si nemultumire meritele ce le-as putea castiga si sa nu ma fac de tot nevrednic de a fi ascultat. Nadajduiesc in iubirea ta, insa nu dupa cum vreau eu, ci vointa lui Dumnezeu sa se faca, acum si in vecii vecilor. Amin.
Tatal Nostru... Bucura-te Maria,... Slava Tatalui...
Sfinte Antoane de Padova , roaga-te pentru noi!