Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune la Sf. Arhanghel Mihail - I

Rugaciune la Sf. Arhanghel Mihail - I
Nobile Print al Ierarhiei Ingerilor, mare razboinic al inaltimilor, mare iubitor al gloriei Domnului, teroarea ingerilor rebeli, iubirea si bucuria ingerilor drepti, Sfinte Mihail Arhanghel, dorind de a fi printre cei devotati tie, azi ma ofer si ma daruiesc. Ma pun pe mine insumi, munca mea, familia mea, prietenii mei si ceea ce imi apartine sub vigilenta ta protectie. Este mica oferta mea fiind un sarman pacatos dar tie sa-ti placa evlavia inimii mele. Ma incred ca tu ma vei asista pentru toata viata mea, care de astazi sunt sub protectia ta.
Obtine-mi iertarea multelor si gravelor pacate, harul de a iubi din inima pe Dumnezeul meu, pe scumpul meu Mantuitor Isus, pe dulcea mea mama Maria, si toti oamenii, fratii mei, iubiti de Tatal si mantuiti de Fiul.
Imploram acele ajutoare care sunt necesare pentru a ajunge la coroana gloriei. Apara-ma intotdeauna de dusmanii sufletului meu in special in ultimul moment al vietii mele. Vino in acea ora, o gloriosule Arhanghel, asista-ma in lupta si alunga departe de mine in adancurile infernului, acei ingerí ai faradelegii si ai trufiei pe care i-ai invins in lupta din cer.Prezinta-ma atunci la tronul lui Dumnezeu pentru a canta cu tine Sfinte Mihail Arhanghel si cu toti ingerii: lauda, cinste si slava celui care domneste in vecii vecilor. Amin
Sf. Arhanghel Mihail roaga-te pentru noi!