Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune in nevoi si greutati

Rugaciune in nevoi si greutati

Rugaciune in nevoi si greutati prin mijlocirea Sf. Anton
(se poate pune stola pe capul lui)

Doamne Dumnezeule atotputernic, cel ce esti atat de minunat intru toti sfintii tai, care cu nespusa mila si nemarginita bunatate fata de oameni, toate le oranduiesti spre mantuirea sufletelor noastre, te rugam cu netarmurita incredere sa ai mila de slujitorul tau N... (slujitoarea ta N. -se mentioneaza numele...), care prin mijlocirea Sfantului Anton iti cere mila, har, ajutor, binecuvantarea ta in toate si prin mijlocirea aceluiasi Sfant iti cere rugator... (vindecare, sanatate, reusita in procese, reusita la operatie, etc). Asculta-i, Doamne, cu milostivire, rugaciunea si implineste-i binevoitor cererea. Daruieste-i iertarea pacatelor si nu-ti aminti niciodata de greselile lui (ei).
Daruieste robului tau (roabei tale) si tuturor celor din familie sanatate deplina si fereste-i de orice suferinta, dandu-le harul ca sa-ti slujeasca necontenit in dragoste. Cruta-1 de napasta si de tot felul de nenorociri; indeparteaza de la el (ea,., de la ei), din calea lui si din casa lui, pe toti dusmanii vazuti si nevazuti.
Indeparteaza, Doamne, de la slujitorul tau (slujitoarea ta, slujitorii tai) tot uratul, farmecele, descantecele, necazurile, ura, blestemele, razbunarile, intrigile, certurile, clevetirile, dusmaniile, gelozia, visurile inspaimantatoare, (nedumerirea intre soti cu privire la dragostea lor sincera si statornica, marturiile false, inselaciunile), precum si toata legatura rea aruncata asupra lui (ei) de dusmanii stiuti si nestiuti. indeparteaza de la el (ea, ei) pe prietenii nesinceri si prefacuti.
Binecuvanteaza + pe slujitorul tau (slujitoarea ta), Doamne, cu liniste si trai fericit in casa lui. Da-i intelegere si dragoste statornica si fiasca in caminul lui. Coboara asupra lui pacea ta; daruieste-i painea cea de toate zilele si ajutorul tau sa-i insoteasca neintrerupt pasii in toate zilele vietii. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.
Tatal Nostru... Bucura-te Maria,... Slava Tatalui...
Sfinte Antoane de Padova , roaga-te pentru noi!
 (Se poate stropi cu apa sfintita)