Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Novena la Sf. Papa Ioan Paul II-Var I

Novena la Sf. Papa Ioan Paul II-Var I

Novena in Cinstea Sfantului Papa Ioan-Paul al II-lea

O novena este o succesiune de rugaciuni, de liturghii sau de exercitii spirituale repetate timp de noua zile consecutive, cu scopul de a cinsti un sfant sau de a obtine un har. In timp ce 2 aprilie, ziua aniversara a mortii Sfantului Ioan-Paul al II-lea se apropie, Pastorala Familiei va invita sa-i cereti acestui mare Papa sa vegheze asupra familiilor.

Novena

O Sfanta Treime,
Noi iti multumim pentru ca l-ai daruit Bisericii Tale pe Papa Ioan-Paul al II-lea si ai preamarit in el dragostea Paternitatii Tale, splendoarea Crucii lui Cristos si Duhul Iubirii. Prin daruirea sa fara conditie Milostivirii Tale nemarginite si mijlocirii materne a Mariei, el ne-a oferit o imagine vie a Lui Isus Bunul Pastor si ne-a prezentat sfintenia, dimensiune sublima a vietii crestine obisnuite, drept calea unica pentru a reface comuniunea vesnica cu Tine.
Prin mijlocirea lui Ioan-Paul al II-lea, noi te rugam sa ocrotesti familiile. Iti cerem aceasta prin Isus Cristos Domnul si Dumnezeul nostru care domneste impreuna cu Tine, Tata, si cu Duhul Sfant, acum si in vecii vecilor.
Amin!
Dumnezeu sa ne binecuvanteze prin mijlocirea Sfantului Ioan-Paul al II-lea!

Puteti recita in fiecare zi rugaciunea de mai sus, urmata de o decada a rozariului, apoi de invocatia: “Sfinte Ioan-Paul al II-lea, roaga-te pentru noi!”