Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

La Pr. din Praga pt. imprejurari dureroase

La Pr. din Praga pt. imprejurari dureroase

CĂTRE SFÂNTUL PRUNC DIN PRAGA PENTRU ÎMPREJURĂRI DUREROASE ALE VIEȚII

O strălucire veșnică a Tatălui divin, suspin și întărire a credincioșilor, sfântule Prunc Isus, încoronat cu slavă, vai! Pleacă-ți privirea ta de bunătate asupra tuturor acelora care aleargă la tine cu încredere. Privește câte nenorociri și amărăciuni, câți spini și câte dureri străbat exilul nostru. Ai milă de cel care suferă atât de mult pe acest pământ!
Milă de aceia care plâng pentru vreo nenorocire: de aceia care lâncezesc și gem pe un pat de durere; de cei care au devenit semn de persecuție nedreaptă; de familiile fără pâine și fără pace; milă în sfârșit de toți cei care, în diferite încercări ale vieții, încrezători în tine, imploră ajutorul tău divin, binecuvântările tale cerești.
O sfinte Prunc Isus, numai în tine sufletul nostru găsește adevărata mângâiere! Numai de la tine se poate aștepta liniștea interioară, acea pace care înveselește și întărește. Îndreaptă-ți, o Isuse, asupra noastră privirea ta milostivă; arată-ne surâsul tău divin; ridică-ți mâna ajutătoare; și atunci, oricât de amare pot să fie lacrimile acestui exil, se vor schimba într-o rouă de mângâiere!
O sfinte Prunc Isus, întărește orice inimă chinuită, iar nouă dă-ne toate harurile de care avem nevoie. Amin
 

3 Slava Tatalui...
Pentru novena se va spune rugaciunea de mai sus timp de noua zile consecutiv.

Tradus si adaptat pentru www.novena.ro de Pr. Iosif Agiurgioaei.