Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Catre Neprih. in momente de mare neliniste

Catre Neprih. in momente de mare neliniste

CĂTRE NEPRIHĂNITA ÎNTR-UN MOMENT DE MARE NELINIȘTE

             O Marie, Fecioară Neprihănită, în acest ceas de pericol și de neliniște, tu ești, după Isus, refugiul nostru și suprema noastră speranță.
Bucură-te, o Regină, Maică a Milei, viața noastră, fericirea noastră, mângâierea noastră și speranța noastră!
            Noi strigăm la tine care ești bună față de cel care te iubește, dar îngrozitoare împotriva diavolului ca o armată înșirată pe câmpul de luptă.
Te rugăm să îndepărtezi de la nelegiuirile noastre privirea Veșnicei Dreptăți și să o îndrepți asupra noastră pe cea a Milostivirii Divine.
             O singură privire, o Mamă cerească, o privire a lui Isus și a ta, și noi vom fi salvați!
Și zadarnice vor cădea planurile nelegiuirii care se vor topi ca ceara înaintea focului! Ascultă atâtea dorințe și atâtea rugăciuni!
             Nu spune că nu poți, o Marie, pentru că mijlocirea ta este atotputernică la Inima Fiului tău Divin, iar el nu îți refuză nimic.
              Nu spune că nu voiești, pentru că tu ești Mama noastră, iar Inima ta trebuie să se înduioșeze de suferințele fiilor tăi.
Așadar pentru că poți și fără îndoială o vrei, vino în ajutorul nostru!
             Salvează-ne, nu lăsa să piară aceia care își pun încrederea în tine și nu îți cer decât ceea ce tu însăți dorești atât de mult: Împărăția Fiului tău asupra întregului univers și în toate inimile. Niciodată nu s-a auzit spunându-se că cineva a recurs la ocrotirea Ta și a fost părăsit. Roagă-te așadar pentru patria noastră care te iubește!
           Prezintă-te la Isus, amintește-i iubirea Ta, lacrimile tale, durerile tale: Betleemul, Nazaretul, Calvarul; roagă-te pentru noi și obține mântuirea poporului tău!
O Marie, pentru durerea Inimii Tale când l-ai întâlnit pe Isus acoperit de sânge și răni pe drumul Calvarului, Ai milă de noi!
O Marie, pentru iubirea care s-a revărsat asupra Inimii tale, când la picioarele Crucii lui Isus  ne-ai fost dată ca Mamă, Ai milă de noi!
O Marie, pentru durerea Inimii Tale la vederea Fiului tău iubit murind pe Cruce în cele mai crunte chinuri, Ai milă de noi!
O Marie, pentru durerea Inimii Tale când Inima lui Isus a fost străpunsă de suliță, Ai milă de noi!
O Marie, pentru lacrimile Tale, pentru durerile Tale, pentru Inima Ta de Mamă, Ai milă de noi!
 

Bucura-te Marie...

Pentru novena se va spune rugaciunea de mai sus timp de noua zile consecutiv.

Tradus si adaptat pentru www.novena.ro de Pr. Iosif Agiurgioaei.